23:00 25 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Анна Енаки

Tânăra din Moldova, Anna Enachi, a fost găsită moartă la Kiev

фотография со страницы facebook
Moldova
Sa primesc un link scurt
19411

Potrivit unei versiuni preliminare a organelor de drept, fata a fost omorâtă de un locuitor de 33 de ani al oraşului Krivoi Rog, acesta având antecedente penale. Bănuitul a fost reţinut.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Tânăra de 24 de ani din Moldova, Anna Enachi, dispărută la mijlocul lunii iulie, a fost găsită moartă în pădurea „Teremki” (localitate istorică pe teritoriul raionului Goloseevsk din Kiev), transmit mass-media ucrainene.

Anna Enachi a plecat din Moldova în Ucraina şi nu și-a mai contactat rudele după data de 18 iulie.

Conform portalului vgorode, serviciul de presă al miliției din Kiev a comunicat că tânăra se cazase la un hostel unde avea rezervare. „Acolo ea a făcut cunoștință cu un bărbat de 33 de ani. A doua zi, acesta i-a propus să facă o plimbare prin oraș. Când au ajuns în parcul-pădure, bărbatul a încercat să o agaţe. Fiind respins, el a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură în piept. Pentru a ascunde urmele crimei, bărbatul a aruncat corpul victimei într-o groapă.

Cel care a omorât-o pe Anna este din Krivoi Rog și a mai fost condamnat anterior pentru tâlhărie, apoi pentru omor și viol.

Bărbatul suspectat de moartea tinerei din Moldova a fost găsit. Pe numele lui a fost intentat un dosar penal (art. 115  din Codul Penal al Ucrainei „Omor”).

Tematic

Tânăra din Moldova, dispărută fără urmă la Kiev, încă nu a fost găsită
Tagurile:
cetățenă RM, dispărut, omor, Ana Enache, Kiev, Ucraina
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei