21:43 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Carolina Gorun si Herbert Schiesser

Moldoveanca Carolina Gorun vrea să cucerească nemţii îndrăgostiţi de şlagăre

Sputnik Moldova
Moldova
Sa primesc un link scurt
39431

Interpreta de muzică uşoară din Republica Moldova, Carolina Gorun, va participa în octombrie la un festival-concurs naţional de şlagăre din Germania.

CHIŞINĂU, 11 aug – Sputnik. Răspunsul Carolinei la întrebarea Sputnik Moldova, cum a reuşit să se promoveze pe o scenă germană importantă, unde reuşesc cu greu să păşească cetăţenii altor ţări, a fost unul simplu la prima vedere: multă muncă, multă iniţiativă, talent, dar şi o bună echipă.

Despre faptul că va participa la concursul de şlagăre în limba germană, Stauferkrone, care va avea loc în oraşul Goeppingen, Carolina Gorun a povestit în cadrul emisiunii „Moldova de mâine” realizată de studioul Sputnik Moldova.

Tânăra interpretă a subliniat că le-a atras atenţia unor oameni de cultură din Germania prin piesele sale plasate pe internet. Datorită cooperării cu Herbert Schiesser – producătorul şi impresarul Carolinei Gorun, această oportunitate a fost valorificată pe deplin. Herbert, care se ocupă nu doar de participarea la acest concurs, ci în general de cariera Carolinei, negociază şi face aranjamentele necesare pentru promovarea interpretei din Moldova.

Referindu-se la ascensiunea sa în cariera de interpretă de muzică uşoară, Carolina Gorun a ţinut să precizeze că talentul este o componentă foarte importantă. Totodată, dânsa a subliniat că a avea talent nu înseamnă a avea şi toate şansele de a reuşi să cucereşti publicul, mai cu seamă din alte ţări. Pe lângă talent şi vocaţie, e nevoie de multă muncă, dar şi de iniţiativă permanentă. „Nu trebuie să renunţi după primul eşec, ci să fii insistent, dar prin muncă bine organizată”, a subliniat interpreta, menţionând şi faptul că echipa alături de care munceşti nu este mai puţin importantă. Drept exemplu, ea a invocat colaborarea cu producătorul şi impresarul Herbert Schiesser, care a avut un rol important în promovarea peste hotare a interpretei din Republica Moldova.

Sfatul Carolinei pentru tinerii din ţara noastră este ca aceştia să-şi descopere talentele şi vocaţia, dar şi să muncească mult, să urmărească rezultate de calitate, să fie insistenţi şi doar astfel vor reuşi.

 

Tematic

Valentina Naforniţă a fost luată în seamă de autorităţi
Tagurile:
Vocaţie, Calitate, Iniţiativă, Talent, Şlagăre, Muzică uşoară, Concurs, Stauferkrone, Concurs de cântece-şlagăre, Herbert Schiesser, Carolina Gorun, oraşul Goeppingen, Germania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei