21:40 25 Septembrie 2017
Chişinău+ 21°C
În direct
Pilar Álvarez y Claudio Hoffmann en una de las escenas de Tango & Noche

Dansatorii moldoveni au urcat pe podium la Campionatul Mondial de Dans Sportiv

© Sputnik/ Vladimir Vyatkin
Moldova
Sa primesc un link scurt
13520

La Campionatul Mondial de Dans Sportiv „German Open 2015”, Moldova a obținut 11 medalii, dintre acestea două de aur, trei de argint și șase de bronz.

CHIŞINĂU, 17 aug – Sputnik. Moldova s-a plasat pe locul 4 la Campionatul Mondial de Dans Sportiv după numărul de medalii. Ţara noastră a luat 11 medalii: două de aur, trei de argint și șase de bronz.

Competiţia s-a desfăşurat în orașul Stuttgart, Germania, în perioada 11-15 august. 

Preşedintele Federaţiei de Dans Sportiv din Moldova, Petru Guzun a declarat în exclusivitate pentru Sputnik că, dansatorii moldoveni au obţinut rezultate excelente la Stuttgart. 

„Este un rezultat excelent în condițiile în care primele trei poziții au fost ocupate de Germania, Rusia și Italia, țări care sunt mult mai dezvoltate decât Republica Moldova”, a declarat Guzun.

 „Toți premianții sunt de la Clubul de Dans Sportiv „Codreanca”. Dansatorii noștri au evoluat foarte bine, multe perechi care au ajuns în finală nu au obținut medalii, însă s-au plasat pe locurile IV,V și VI”, a continuat preşedintele Federaţiei de Dans Sportiv.

Cele două medalii de aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv „German Open 2015” au fost luate de perechile de dansatori Daniil Rostvinschii și Alexandrina Bâcov și Nikita Nikinin și Natalia Moraru.

La Campionatul Mondial de Dans Sportiv „German Open 2015” au participat aproximativ șase mii de perechi de dansatori din mai multe ţări ale lumii. 


Tematic

Opt medalii pentru Moldova la Campionatul Mondial de Dans Sportiv
Tagurile:
Petru Guzun, Stittgart, dans sportiv, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei