01:31 18 Iunie 2018
Chişinău+ 20°C
În direct
  • EUR19.44
  • USD16.77
  • RUB0.27
  • RON4.17
  • UAH0.64
primaria chisinau cmc consiliul municipal

Alianţa din cadrul CMC a fost creată pentru „confortul chişinăuienilor”

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
21 0 0

A fost semnat acordul de constituire a Alianţei pro-europene în municipiul Chişinău.

CHIŞINĂU, 4 sept – Sputnik. Consilierii municipali din partea Partidului Liberal, Partidului Popular European, Partidului Liberal Democrat şi Partidului Democrat au semnat Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul Municipal Chişinău (CMC).

Acordul de constituire a alianţei majoritate în CMC a fost semnat de fiecare dintre cei 26 de aleşi din partea acestor formaţiuni.

Potrivit liderilor fracţiunilor partidelor care au constituit Alianţa pro-europeană la nivelul municipiului Chişinău, semnarea Acordului reprezintă o manifestare de susţinere a tuturor iniţiativelor de dezvoltare a oraşului, implementarea reformelor pentru creşterea nivelului de trai şi confortului locuitorilor.

Acordul pentru constituirea şi funcţionarea Alianţei pro-europene în Consiliul Municipal Chişinău conţine principiile speciale de funcţionare, proiectele ce urmează a fi realizate la nivelul municipiului Chişinău, inclusiv pentru oraşele, comunele şi satele din municipiu, dar şi modul de activitate a primăriei Chişinău.

Tematic

Chirtoacă: practic s-a ajuns la un acord de formare a unei coaliţii în CMC
Tagurile:
aleşi, acord, alianţă, consiliu, Chişinău, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei