19:36 24 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.19
  • USD17.45
  • RUB0.24
  • RON4.35
  • UAH0.62
Moldova
Sa primesc un link scurt
221 0 0

Iurie Rîbac este singurul care va reprezenta Moldova la popularul show ”Dansuri la TNT”, la care participă aproximativ 10 mii de persoane, din aproximativ 150 de orașe.

 

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Chișinăuianul Iurie Rîbac a trecut cu succes preselecțiile pentru sezonul doi al popularului show de televiziune ”Dansuri la TNT: pentru libertatea de mișcări”. Pentru a-şi realiza visul, tânărul de 25 de ani a plecat în îndepărtatul Vladivostok.

”Dansez deja de 17 ani. Am început să mă ocup de dansuri la dorința mamei. Ei îi plăceau foarte mult dansurile de salon, iar eu, ca orice băiat, doream să mă ocup cu altceva – cu înotul, cu boxul. Așa că ne-am înțeles: obțin titlu de ”maestru în sport”, după care mă las de dansuri. Cu timpul însă m-am îndrăgostit de dans, pentru că atunci când ceva îți iese bine, apare dorința de a te perfecționa, de a crește. Acum sunt coregraf. Montez coregrafii pentru clipuri video și evoluții artistice”, a povestit Rîbac.

La preselecție, Rîbak a ales pentru dansul său compoziția muzicală ”Warner & Chappell Droduction – One In Milion”. Evoluția lui a plăcut juraților, ceea ce i-a oferit posibilitatea de a trece în următoarea etapă a proiectului.

Potrivit lui Rîbac, el este singurul care reprezintă Moldova la acest show. La preselecție au participat aproximativ 10 mii de dansatori, care reprezintă mai mult de 150 de orașe.

Pe parcursul proiectului, participanții pot evolua în stiluri diferite, de la dansuri de salon până la hip-hop, ei trebuie să improvizeze, să repete mișcările propuse de antrenor etc.

 

Tematic

Reprezentanta Moldovei a ocupat locul I la festivalul ”Meikin Asia”
Tagurile:
dansuri, show TNT, Iurie Rîbac, preselecție, Rusia

Știrile Zilei