09:31 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60
Moldova
Sa primesc un link scurt
87 0 0

Formația „Kirnev Family Band” a obținut cinci medalii de aur, șase de argint și una de bronz la concursul internațional „Worldstars – 2015”, care a fost organizat la Hollywood, Statele Unite ale Americii.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Formaţia muzicală „Kirnev Family Band” din Republica Moldova a fost medaliată la concursul de talente „Worldstars – 2015”, care a avut loc la Hollywood, SUA.

Trupa este formată din cinci frați, trei fete și doi băieți, instrumentiști și vocaliști. „Kirnev Family Band” a reprezentat Moldova în mai multe ţări ale lumii: Liban, Irak, Turcia, Egipt, Emiratele Arabe Unite și Iordania.

Producătorul formației, Pavel Chirnev, a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă la Chişinău că cel mai dificil pentru cei 5 membri ai formației a fost să se concentreze pentru a demonstra talentul lor în doar 60 de secunde.

„Noi am participat la 12 categorii. Ideea concursului este anume aceasta, să demonstrezi în 60 de secunde care este talentul tău. La fiecare categorie noi am câștigat câte o medalie”, a declarat Chirnev.

La concursul de talente „Worldstars – 2015” au participat în jur de o mie de concurenți din peste 50 de țări: Australia, Filipine, China, Rusia, țări din UE și SUA. Concursul a durat 10 zile și a avut trei etape.

 

 

 

Tematic

Dansatorii moldoveni au urcat pe podium la Campionatul Mondial de Dans Sportiv
Opt medalii pentru Moldova la Campionatul Mondial de Dans Sportiv
Chișinăuianul Iurie Rîbac a trecut castingul pentru ”Dansuri la TNT”
Tagurile:
Kirnev Family Band, consurs, Moldova, Worldstars – 2015, Hollywood, SUA

Știrile Zilei