18:37 23 Februarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
Sala de ședințe a Parlamentului

Şedinţă specială în Parlament cu privire la fraudele bancare

© Sputnik/ Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
12820

PSRM şi PLDM au propus organizarea în Parlament a audierilor speciale cu privire la fraudele din sistemul financiar-bancar din Moldova.

CHIŞINĂU, 26 nov – Sputnik. La 2 decembrie, Parlamentul Republicii Moldova va organiza o şedinţă specială în cadrul căreia vor avea loc audieri cu privire la fraudele din sistemul financiar-bancar din Moldova. 

Propunerea de a organiza aceste audieri a fost înaintată de deputaţii socialişti şi susţinută de fracţiunea PLDM. Cele două fracţiuni au propus iniţial ca aceste audieri să fie organizate pe parcursul şedinţei de joi a Parlamentului.

Liderul PCRM, deputatul Vladimir Voronin, a venit cu propunerea de a dedica acestor audieri o şedinţă aparte a Parlamentului. Voronin a propus ca această şedinţă să aibă loc la marţi, 1 decembrie.

Liberalii nu au fost de acord cu această dată, solicitând desfăşurarea şedinţei speciale pe 2 decembrie. Liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că liberalii moldoveni vor participa pe data de 1 decembrie la mai multe evenimente dedicate Zilei naţionale a României.

Propunerea PL a fost susţinută de 50 de deputaţi.

Tematic

Roșca: Declarația lui Candu, un semn că dosarul BEM va merge mai departe
Şefii a două companii petroliere, arestaţi în dosarul BEM
Tagurile:
fraude bancare, audieri, Parlament, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei