12:29 23 Februarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
Палатки

Vântul şi ploaia pun sub semnul întrebării prezenţa corturilor în PMAN

© Sputnik/ Николай Костыркин
Moldova
Sa primesc un link scurt
Proteste la Chişinău. Detalii (96)
41 0 0

Furtuna și ploaia au smuls și au împrăștiat în toate părțile corturile protestatarilor Platformei DA instalate în fața Guvernului țării.

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. Ploaia cu grindină şi vântul puternic care s-a abătut asupra capitalei a pus sub semnul întrebării existența de mai departe a orășelului de corturi instalat de Platforma DA în fața Guvernului RM.

Marți, puținele corturi care mai rămăseseră au fost spulberate de stihia dezlănțuită. Câteva persoane, probabil longevivii orășelului, încercau din răsputeri să le prindă și să le fixeze la loc, însă ploaia și vântul le zădărniceau eforturile.

În afară de aceasta, rafalele puternice au împrăștiat pe carosabil și au sfărâmat polistirenul care era folosit pentru izolarea termică a corturilor. Acest lucru a creat mari dificultăți, dar din fericire de scurtă durată, pentru circulația transportului.

Dimineaţa zilei de miercuri s-a arătat frumoasă. Deocamdată, nu se ştie dacă acesta va fi un stimulent pentru reanimarea rămășițelor orășelului protestatarilor din centrul capitalei.

Тема:
Proteste la Chişinău. Detalii (96)

Tematic

Mitingul Platformei DA: condiţiile meteo mai puternice decât politica
Platforma DA scandează „Unire”
Tagurile:
spulberat, furtună, ploaie, corturi, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei