21:51 19 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Control Vamal aeroport

Noi mecanisme de monitorizare a angajaţilor vamali

© Sputnik / Rodion Proca
Moldova
Sa primesc un link scurt
121 0 0

O echipă de evaluatori din cadrul Aparatului Central al Serviciului Vamal vor fi detaşaţi la posturile vamale pentru monitorizarea activităţii angajaţilor din sistem.

CHIŞINĂU, 27 apr – Sputnik. Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a anunțat la Otaci inițierea unor proceduri de monitorizare a activității posturilor vamale, care vor fi efectuate de către o echipă de evaluatori din cadrul Aparatului Central. 

”Scopul de bază al acestor măsuri este de a monitoriza activitatea tuturor inspectorilor vamali, prin identificarea carențelor și elaborarea recomandărilor de rigoare”, a declarat Vrabie.

Şeful de la Vamă a menționat că astfel de proceduri vor fi aplicate la toate posturile vamale care atestă un flux sporit de mărfuri și călători.

O următoare intervenție în cadrul posturilor vamale o va constitui substituirea temporară a actualilor angajați cu colaboratori detașați din alte subdiviziuni în vederea stabilirii unor eventuale diferențe a indicatorilor de progres.

Vrabie s-a întâlnit şi cu angajații Birourilor Vamale Briceni și Bălți. În cadrul întrevederilor, angajații subdiviziunilor au invocat un nivel scăzut al salarizării în comparație cu responsabilitățile și riscurile aferente funcțiilor deținute.

 

 

Tematic

Şeful de la Vamă înaintează angajaţilor noi condiţii
Primul birou vamal, aflat în lista disponibilizărilor
Tagurile:
post vamal, Vitalie Vrabie, vamă, Moldova, corupţie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei