11:11 18 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Sticlă pe asfalt după accident rutier

Nici o zi sfântă: infracţiuni şi accidente în zilele de Paște

© Sputnik / Vladimir Polusatov
Moldova
Sa primesc un link scurt
30 0 0

În ultimele trei zile, pe teritoriul republicii s-au produs 24 de accidente rutiere şi au fost înregistrate 21 de infracţiuni.

CHIŞINĂU, 3 mai – Sputnik. În ultimele trei zile, care în Moldova au fost zile de odihnă,  poliția de patrulare a intervenit  în 21 de infracțiuni în locurile publice, printre care 10 cazuri de huliganism, 7 furturi, 2 jafuri, un caz de răpire a mijlocului de transport și un caz de vătămare inteționată gravă a integrității corporale. 

Poliţia rutieră
© Sputnik / Евгений Панасенко

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare s-au aflat la datorie și de Paște. Multiple efective pedestre și mobile au asigurat ordinea publică și securitatea circulației rutiere, pentru prevenirea oricăror abateri de la legislație.

Deși polițiștii de patrulare au venit cu multiple recomandări înainte de sărbători au fost și cetățeni care nu au ținut cont de legislația țării noastre.

Astfel, pe întreg teritoriul țării au avut loc  339 de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere. 163 de conducători auto au depășit limita de viteză, 23 nu au respectat indicatoarele rutiere, 10 persoane au urcat fără permis de conducere la volan, 7 conducători auto nu și-au cuplat centura de siguranță, iar 6 au urcat la volanul autovehiculului în stare de ebrietate.

În ultimele trei zile, pe tot teritoriul țării s-au produs 24 de accidente rutiere. Anul trecut în zilele de Paști au fost înregistrate 41 de accidente rutiere.

Tematic

Accident grav în Capitală: o maşină a luat foc în urma impactului
Trei persoane au decedat în accidentele rutiere din ţară
Tagurile:
Paşte, poliţia de patrulare, Moldova, accident
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei