12:57 19 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.39
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Врач заполняет документы

Iată diagnosticul medical ce i-a fost stabilit lui Ilan Şor

© Fotolia / Stephan Morrosch
Moldova
Sa primesc un link scurt
1463 0 0

Medicul de familie al lui Ilan Şor a declarat că acesta suferă de malformație congenitală la valva aortală bicuspidă, extrasistolie şi hipertensiune arterială complicată cu salt arterial.

CHIŞINĂU, 29 iun – Sputnik. Ilan Şor suferă de malformație congenitală la valva aortală bicuspidă, extrasistolie şi hipertensiune arterială complicată cu salt arterial. Informaţia a fost confirmată pentru Sputnik de medicul de familie a primarului Orheiului.  

„Toate acestea au condus la dezvoltarea unui acces de fibrilație aterială”, a declarat medicul.

Ilan Şor a fost consultat în seara zilei de marţi de medicii de la Urgenţă. Aceştia au fost chemaţi de angajaţii CNA, după ce primarul a acuzat dureri de inimă. Medicii i-au prescris lui Şor un tatament.

Avocatul lui Ilan Şor, Denis Ulanov, a declarat pentru Sputnik că aceasta este a doua chemare a medicilor de la Spitalul de Urgenţă de când clientul său se află în arest preventiv în izolatorul CNA. 

Apărătorul a mai comunicat agenţiei Sputnik că în cadrul şedinţei de joi de la Curtea de Apel vor fi prezentate, paralel cu dovezile juridice, şi certificatele medicale pentru ca magistraţii că se convingă de inutilitatea arestării lui Ilan Şor.


Tematic

Avocatul lui Ilan Şor a comentat starea de sănătate a clientului său
CNA confirmă: medicii au fost chemaţi pentru a-i acorda ajutor lui Ilan Şor
Tagurile:
salvare, diagnostic, Ilan Şor, CNA


Știrile Zilei