11:02 06 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.04
  • USD18.54
  • RUB0.24
  • RON4.15
  • UAH0.68
Moldova
Sa primesc un link scurt
70130

Fostul prim-ministru Iurie Leancă a declarat că Vladimir Filat a distrus viețile și speranțele multor oameni, iar acum încearcă să se răzbune pentru situația tristă în care se află.

CHIŞINĂU, 8 iul – Sputnik. Fostul prim-ministru Iurie Leancă şi fost coleg de partid cu Vladimir Filat susţine într-o postare pe pagina sa de socializare că pe vremea când era la putere, Filat a distrus multe vieţi şi speranţe ale oamenilor.

„Cred că pe omul ăsta nu-l ajută nimic, nu învață nimic din greșeli și de asta a ajuns unde a ajuns, din cel mai popular politician în ceea ce este acum. A distrus viețile și speranțele multor oameni, și-a distrus-o pe a lui, iar acum încearcă să se răzbune pentru situația tristă în care se află, prin metoda pe care a folosit-o și în politică, victimizare, lașitate și împroșcat cu noroi în toate direcțiile”, a scris Leancă.

Acesta a reacţionat la unele afirmaţii ale lui Filat, precum că Leancă ar fi dat depoziţii împotriva fostului lider PLDM, chiar înainte de a fi reţinut la 15 octombrie anul trecut.

„După atacul lui Filat, m-am gândit să procedez conducându-mă de zicala rusească: “лежачего не бьют”, dar văd că nu se liniștește și în pușcărie rămâne obsedat de mine”, susţine Leancă.

În opinia acestuia, „lecția Filat este una bună pentru toată clasa politică, să înțelegem cu toții unde duce aroganța și beția puterii”.

Tematic

Ghimpu sugerează că Leancă ar putea să fie următorul
De ce statul îi alocă condamnatului Filat în fiecare lună bani din buget
Tagurile:
distrus, Leancă, greşeli, Depoziţii, Filat, Moldova


Știrile Zilei