14:48 19 Martie 2018
Chişinău-7°C
În direct
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca

Exclusiv: ce spune procuratura despre dosarele penale pe numele lui Chirtoacă

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
34911

Procuratura Generală a Republicii Moldova a oferit Agenţiei Sputnik informaţii cu privire la numărul de dosare deschise pe numele primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

CHIŞINĂU, 16 iul – Sputnik. Agenţia de ştiri şi radio Sputnik a solicitat Procuraturii Generale a Republicii Moldova informaţii cu privire la numărul de dosare deschise pe numele primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Дорин Киртоакэ
© Sputnik/ Мирослав Ротарь

În răspunsul său, Procuratura susţine că liberalul Chirtoacă nu este vizat deocamdată în nicio cauză penală.  

„Procuratura Generala vă informează că, la moment, nu instrumentează careva cauze penale în care este vizat numele Primarului General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă”, se spune în răspunsul semnat de procurorul în cadrul Secției control al urmăririi penale, Oleg Gîrbu.

La 31 octombrie 2014, un grup de poliţişti şi procurori au efectuat percheziţii la domiciliul părinţilor primarului Chirtoacă. Oamenii legii au descins într-un apartament, unde se află sediul unei firme, fondată de Ion şi Lucian Chirtoacă, tatăl, respectiv, fratele edilului. Percheziţiile au avut loc în cadrul uni dosar pentru evaziune fiscală. 

Tematic

Chirtoacă la volan – un adevărat pericol public (video)
Să renunțăm la o bere de ”dragul” lui Chirtoacă
Tagurile:
Moldova, Sputnik, dosare penale, Chișinău, Chirtoacă
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei