11:23 23 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.03
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
исправительное учреждение

Arest preventiv pentru tatăl care şi-a ucis cei trei copii

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
69 0 0

Judecătoria din Cantemir a decis să-i aplice 30 de zile de arest în izolator bărbatului din Vâlcele, Cantemir, care şi-a ucis cei trei copii.

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Magistraţii de la Judecătoria din Cantemir au aplicat luni, 18 iulie, 30 de zile de arest în izolator pentru bărbatul din Cantemir care şi-a ucis cei trei copii. Decizia a fost luată la demersul procurorilor, bărbatul urmează să fie transferat la Penitenciarul din Cahul. 

Trei băieței de un anișor, patru și șase ani au fost înjunghiați mortal în timp de dormeau de tatăl lor de 34 de ani. Imediat după ce a săvârșit crima, acesta a sunat la 902 unde a anunțat despre cele întâmplate. Înainte de a ajunge polițiștii la fața locului, tatăl ucigaș a decis să-și pună capăt zilelor, tăindu-se în regiunea gâtului. Oribila crimă a avut loc în satul Vâlcele, Cantemir. În timpul tragediei, mama copiilor nu era acasă.

Bărbatul a fost internat sâmbătă în stare de inconştienţă la Spitalul raional Cahul. Acesta şi-a revenit şi a vorbit luni, 18 iulie, cu poliţiştii. El le-a declarat oamenilor legii că a decis să-şi ucidă copiii pentru a-i feri de batjocura mamei lor. Potrivit lui, soţia sa ar avea o relaţie extraconjugală cu un alt bărbat din sat. Femeia ar fi decis să divorţeze de cel cu care avea trei copii. De aceea, pentru a nu admite ca de copiii lui să-şi bată joc un străin, bărbatul a decis să-i omoare şi să-şi pună capăt zilelor. 

Pe acest caz a fost intentat dosar penal pentru omor cu deosebită cruzime. Bărbatul riscă de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață. 

Tematic

Caz șocant la Cantemir: un tată și-a omorât toți copiii
Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței
Tagurile:
Moldova, copii, omor, Vâlcele, Cantemir
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei