01:24 16 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.70
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.61
исправительное учреждение

Omorul poliţistului din Vulcăneşti: agresorii au ajuns în arest preventiv

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
45 0 0

Instanţa a emis mandate de arestare pentru cei trei agresori care au bătut până la moarte un poliţist de frontieră din Vulcăneşti.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Una dintre persoanele învinuite de agresarea poliţistului de frontieră din Vulcăneşti a fost plasată în arest preventiv pentru o lună, iar cei doi complici ai săi vor fi cercetaţi în următoarele 30 de zile — în arest la domiciliu, după ce procurorii au solicitat arestarea tuturor celor trei trei agresori.

доступ запрещен полиция
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Procuratura raionului Cahul le-a înaintat acestora învinuirea de comiterea huliganismului agravat şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, care a provocat decesul victimei, pentru care norma penală prevede până la 15 ani închisoare.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 12 iulie, într-un local din satul Găvănoasa, raionul Cahul. Victima, care se afla în afara serviciului,  a fost bătut cu o deosebită cruzime după ce a încercat să aplaneze un conflict, iscat între cei trei învinuiţi. În rezultatul leziunilor grave, incompatibile cu viaţa, poliţistul de frontieră, în vârstă de 30 de ani, a decedat la spital.

În urma sa, Mihail Ianţuş a lasat îndurerați soția însărcinată și un copil de doar 5 ani.


Tematic

Arest preventiv pentru tatăl care şi-a ucis cei trei copii
Iată motivul pentru care tatăl din Cantemir și-a ucis cei trei băieței
Tagurile:
arest, Moldova, Vulcîneşti, omor, poliţist
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei