17:57 17 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.61
Павел Филип

Pericol de demisii în Guvern: avertismentul premierului Pavel Filip

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
69910

Funcţionarii din Guvern care vor cheltui fraudulos banii din bugetul de stat sau cei veniţi din finanţarea externă vor fi demişi ori vor fi deferiţi justiţiei.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Premierul moldovean Pavel Filip a declarat în şedinţă de Guvern că toţi cei care vor cheltui fraudulos banii din bugetul de stat sau cei veniţi din finanţarea externă vor fi demişi ori vor fi deferiţi justiţiei.

„Trebuie să fim atenţi cum cheltuim banii publici. Trebuie să fie cheltuiţi la timp şi corect. Cei care vor cheltui ineficient banii, aveţi promisiunea mea de onoare că, în cel mai bun caz, vor fi demişi ori de ei se vor ocupa organele de control”, a declarat premierul.

Potrivit şefului Executivului, Moldova a ajuns în situaţia economică precară anume din cauza că guvernele precedente au cheltuit fraudulos banii veniţi din străinătate. 

„Ştiţi din ce cauză a ajuns Moldova în această criză economică. Cât de puternică a fost finanţarea externă şi pe cât de puternică a fost dezamăgirea din cauza cheltuielilor ineficiente a asistenţei financiare din partea donatorilor externi”, a declarat Pavel Filip. 

 

 

Tematic

Un vicepremier din Guvernul Filip riscă să fie demis
Guvernul Filip ar putea fi demis
Tagurile:
finanţare externă, demisii, Pavel Filip, Moldova, Guvern
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei