00:10 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Penitenciar

Alarmă la două penitenciare din ţară: descinderi în mai multe celule

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
49520

Descinderi în două penitenciare din ţară. Angajaţii sistemului penitenciar continuă lupta împotriva ilegalităţilor.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Un grup mixt format din angajaţii Direcției regim și supraveghere și ai Direcţiei securitate şi investigaţii operative ale Departamentului Instituțiilor Penitenciare au efectuat percheziții inopinate în celulele persoanelor private de libertate din Penitenciarul nr.15-Cricova.

Oamenii legii au ridicat din diferite ascunzișuri telefoane mobile și accesorii pentru acestea, cartele SIM, un modem WiFi, seturi de cărți de joc, băuturi alcoolice, obiecte spongioase, un reşou electric, un pacheţel cu substanţă verde cu miros specific de marijuana şi 1865 de lei.

De asemenea, angajaţii Penitenciarului nr.11-Bălţi au efectuat un şir de percheziţii inopinate în celulele deţinuţilor. Oamenii legii au ridicat din diferite ascunzişuri telefoane mobile, accesorii pentru acestea, seturi de cărţi de joc, băuturi alcoolice şi 190 de kilograme de materie primă pentru prepararea băuturilor alcoolice.

Toate actele întocmite au fost transmise Inspectoratelor de Poliţie din raza dislocării instituțiilor de detenție în scopul investigării cazurilor şi adoptării unor decizii conform legislaţiei în vigoare, iar obiectele ridicate urmează a fi nimicite conform procedurii stabilite.

 


Tematic

HAOS în 20 de penitenciare: violențele şi incendiile se ţin lanţ
NEWS ALERT: reţinere spectaculoasă pe teritoriul Penitenciarului 13
Tagurile:
descindere, DIP, penitenciar, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei