09:01 18 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
НЦБК CNA

Procuratura Anticorupţie are un nou şef

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
129110

În urma unui concurs organizat de Consiliul Superior al Procurorilor, în funcţia de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie, a fost ales procurorul interimar al Procuraturii Transport, Ştefan Şaptefraţ.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Procuratura Anticorupţie are un nou procuror şef-adjunct. Acesta a fost desemnat prin concurs de către Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), la 14 iulie. 

Învingător al concursului a fost desemnat procurorul interimar al Procuraturii Transport, Ştefan Şaptefraţ. CSP a propus Procurorului General interimar candidatura lui Şaptefraţ pentru numirea în funcţia vacantă de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie.

La concurs au participat cinci candidaţi. CSP a organizat concursul pentru suplinirea a două funcţii vacante de procuror, şef-adjunct al Procuraturii Anticorupţie. Pentru a doua funcţie vacantă niciunul dinte concurenţi nu a acumulat numărul de voturi necesar pentru a fi desemnat câştigător al concursului. 

La 22 aprilie, Consiliul Superior al Procurorilor a decis să-l desemneze în funcţia de procuror-şef al Procuraturii Anticorupţie pe Viorel Morari, preşedintele Colegiului de calificare a procurorilor din cadrul Procuraturii Generale. 

Decizia a fost luată în urma unui concurs la care au participat cinci candidaţi.


Tematic

Detalii despre noul şef al Procuraturii Anticorupţie
Iată cine aspiră la funcţia de şef al Procuraturii Anticorupţie
Tagurile:
Ştefan Şaptefraţ, Procuratura Anticorupție, CSP, procurori, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei