03:18 12 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.93
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Moldova
Sa primesc un link scurt
47921

Unii liberali au decis să treacă pe mașini înmatriculate în Republica Moldova, după ce ambasadorul SUA a afirmat că Moldova nu e România.

CHIȘINĂU, 31 aug – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea a schimbat mașina cu numere de înmatriculare din România cu alta cu plăcuțe de înmatriculare în Republica Moldova. 

Liberala a fost observată pe străzile Capitalei la volanul unei mașini Range Rover cu numere de înmatriculare din Moldova. Zotea a venit astăzi la ședința Consiliului Republican al PL, unde a fost desemnat candidatul PL la funcția de președinte al țării, cu un Range Rover de culoare roșu închis cu numere de înmatriculare WPW 489.

Alina Zotea
© Sputnik / facebook.com

Anterior, liberala se plimba cu un Mercedes cu numere de înmatriculare în București. 

Nu este clar motivul pentru care Zotea a decis să renunțe la numerele de înmatrculare românești. Cert este că această schimbare a coincis cu declarațiile Ambasadorului SUA în țara noastră, James Pettit, care a afirmat că Moldova nu e România. 

Tot astăzi, liberalii s-au lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale cu Mihai Ghimpu, care a anunțat că mesajul său electoral va fi ”unirea Basarabiei cu România”. 

 

Tematic

Procuratura Anticorupţie i-a scris o scrisoare liberalei Alina Zotea
Discordie între Zotea și Chirtoacă. De partea cui va fi Ghimpu
Tagurile:
România, Moldova, Range Rover, Alina Zotea

Știrile Zilei