21:10 26 Septembrie 2017
Chişinău+ 18°C
În direct
Acces interzis, poliţia

Şoc pentru un bărbat din Rezina: s-a trezit cu un cadavru alături

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
197 0 0

Un bărbat a descoperit în curtea casei sale cadavrul unui tânăr de 27 de ani. Incidentul a avut loc în satul Ţareuca, raionul Rezina.

CHIŞINĂU, 14 oct – Sputnik. Un locuitor din satul Ţareuca, raionul Rezina, a ajuns în stare de şoc după ce a descoperit un cadavru în ograda sa. Potrivit Inspectoratului de Poliţie din Rezina, incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Дорожная полиция
© Sputnik/ Евгений Панасенко

După ce s-a trezit dimineaţa, gospodarul a mers să vadă cum stau lucrurile în curtea casei, dar a fost cutremurat de ce a găsit. El a descoperit cadavrul unui bărbat de 27 de ani din aceeaşi localitate. 

Omul a anunţat imediat poliţia, care a venit la faţa locului. Oamenii legii au descoperit pe trupul victimei multiple leziuni.

În câteva zile, poliţia a descoperit crima. Tânărul de 27 de ani a fost bătut de un minor de 14 ani şi un adolescent de 18 ani, la fel locuitori din Ţareuca. Bătaia s-a iscat în urma unui conflict. Cei doi au bătut victima până a murit. După ce au realizat ce au făcut, infractorii au târât cadavrul şi l-au atuncat în cea mai apropiată gospodărie.

Pe numele celor doi tineri a fost deschis dosar penal pentru omor. Băiatul de 18 ani a fost reţinut, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă închisoare de până la 15 ani.

Tematic

Arma din care a fost ucis un om lângă Guvern, găsită pe acoperişul unei case
Şi-a omorât soţia, iar cadavrul l-a îngropat în coteţ
Tagurile:
Ţareuca, cadavru, omor, Rezina, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei