03:20 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
acces interzis

Terifiant: un cuplu şi-a ucis doi copii nou-născuţi

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
7801

Un cuplu şi-a ucis doi copii imediat după naştere, îngropându-l pe unul în ograda casei, iar pe celălalt la marginea pădurii.

CHIŞINĂU, 17 oct – Sputnik. Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie Chişinău împreună cu procurorii au demascat acţiunile criminale a doi concubini, bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat doi copii nou-născuţi.

Mama biologică s-a dovedit a fi în vârstă de 37 de ani, iar concubinul ei are 29 de ani. Cei doi au la întreţinere patru copii, dintre care trei minori. Cei doi sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi pruncucidere.

Potrivit informaţiilor obţinute în cadrul investigaţiilor, crimele ar fi avut loc pe parcursul anilor 2008 – 2009. Suspecţii şi-au omorât copiii acasă, imediat după naştere. Aceştia au pus copiii nou-născuţi în sacoşe din plastic şi i-au îngropat ulterior în ograda casei şi la marginea unei păduri din localitate.

În cadrul audierilor, ambii au recunoscut că motivul uciderii nou-născuţilor ar fi fost lipsa surselor financiare. În acest context au fost numite expertizele medico-legale, în procesul cărora vor fi expertizate osemintele ridicate.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.


Tematic

Caz șocant la Cantemir: un tată și-a omorât toți copiii
Tatăl care se uita cum mor copiii săi, anchetat penal
Tagurile:
omor, nou-născuţi, copii, pruncucidere, poliţie, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei