03:23 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
Guvernul Republicii Moldova

De ce a fost amânată ședința de astăzi a Guvernului

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
22911

Ședința Cabinetului de Miniștri ar fi trebuit să aibă loc la ora 17.00. Serviciului de presă al Guvernului nu exclude că miniștrii vor reuşi să se întrunească totuşi până la sfârșitul acestei săptămânii.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Ședința Guvernului Republicii Moldova, programată pentru ziua de miercuri, 19 octombrie, a fost contramandată, informează serviciul de presă al instituției.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au determinat anularea ședinței.

Ședința Cabinetului de Miniștri ar fi trebuit să aibă loc la ora 17.00. Potrivit Serviciului de presă, membrii Guvernului s-ar putea întruni în ședință până la sfârșitul acestei săptămâni.

Cauza amânării ședinței de astăzi ar putea avea legătură cu ședința Comitetului de Asociere RM-UE, care se desfășoară în aceste zile la Bruxelles. La evenimentul din Belgia participă o delegație constituită din mai mulți membri ai Cabinetului de la Chişinău.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în cadrul reuniunii au fost analizate procesele de implementare a Acordului de asociere al RM cu UE în mai multe domenii, inclusiv dialogul politic și reformele, probleme de securitate și justiție; cooperarea economică și sectorială, precum și soluționarea diferendului transnistrean.

Tematic

Moldova primește laude de la UE pentru liberalizarea pieței energetice
Tagurile:
acord de asociere, amânat, reforme, UE, Guvernul Republicii Moldova, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei