02:30 25 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: era să mă râdă câinii şi şobolanii din Chişinău

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
16111

Revenit la şedinţele Primăriei, luni, 24 octombrie, Dorin Chirtoacă a declarat că era să-l „râdă toţi câinii, şoarecii şi şobolanii din oraş”.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a revenit, luni, la Primărie după o pauză de câteva săptămâni. Edilul nu a mai apărut la şedinţele direcţiilor Primăriei Chişinău după ce a anunţat că divorţează de soţia sa, jurnalista Anişoara Loghin.

De la finele lui septembrie şi până astăzi, Chirtoacă a fost prezent doar la ziua oraşului, 14 octombrie, când a „dat cep” sărbătorii Hramului Chişinăului. De asemenea, primarul a mai fost văzut la Bucureşti în compania unei blonde, iar la finele săptămânii trecute Chirtoacă a fost la Strasbourg, unde a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei.

Revenit la şedinţele Primăriei, luni, 24 octombrie, Dorin Chirtoacă a declarat că era să-l „râdă toţi câinii, şoarecii şi şobolanii din oraş”.

Afirmaţia a fost făcută într-un context de nemulţumire faţă de activitatea Direcţiei transporturi, care săptămâna trecută a instalat un semafor nu înainte de intersecţie, ci după. Acest lucru s-a întâmplat chiar la intersecţia din faţa sediului Primăriei Chişinău, unde era amenajată o trecere de pietoni fără semafor.

Tematic

Ce a făcut Chirtoacă a două seara după anunţul că divorţează
Ce a declarat un profesor universitar despre Chirtoacă și URSS
Tagurile:
semafor, şobolani, câini, Dorin Chirtoacă, Moldova, Chişinău


Știrile Zilei