06:29 22 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Lot de țigarete reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău

O nouă metodă de contrabandă. Vameșii au rămas cu gura căscată

© Photo: customs.gov.md
Moldova
Sa primesc un link scurt
135530

Mii de țigarete de contrabandă, marca ”Parliament”, au fost depistate de către oamenii legii în bagajul unui cetățean străin. Acesta încerca să le transporte cu avionul de la Chișinău la București.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Un cetățean al Israelului a încercat să scoată ilegal din Republica Moldova țigarete în valoare de 10 800 de lei procurate pe piața internă. Reținerea a avut loc pe Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul efectuării controlului bagajelor pasagerilor cursei Chișinău-Bucureşti.

Potrivit biroului de presă al Serviciului Vamal, în rezultatul scanării, echipa mixtă de control, formată din vameși și polițiști de frontieră, a depistat în bagajul de cală al unui cetăţean al Israelului 6.180 de țigarete marca „Parliament”, cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Potrivit procedurilor legale, produsele de tutungerie au fost ridicate în vederea confiscării și transmise organelor abilitate pentru continuarea investigațiilor.

Tematic

Operațiune specială la vamă: nouă reţinuţi dintr-o lovitură
Bilanțul percheziţiilor de la vamă: 30 de persoane reținute pentru 72 de ore
Tagurile:
Parliament, țigări, Poliția de Frontieră, Aeroportul Internaţional Chişinău, Serviciul Vamal, Republica Moldova, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei