21:21 26 Septembrie 2017
Chişinău+ 18°C
În direct
Serghei Lebedev

Cum a apreciat Misiunea CSI desfăşurarea alegerilor din Moldova

Фотохост-агентство
Moldova
Sa primesc un link scurt
10210

Secretarul executiv al CSI Serghei Lebedev a menţionat că după activitatea desfășurată în Moldova, misiunea CSI va monitoriza alegerile prezidențiale din Uzbekistan.

CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Alegerile prezidențiale din Moldova s-au desfășurat fără încălcări, iar rezultatele au relevat starea de spirit din societate, a declarat președintele Comitetului Executiv, secretarul executiv al CSI, Serghei Lebedev, citat de Sputnik Belarus.

„Tocmai s-a încheiat campania în Moldova, misiunea noastră a activat acolo. Alegerile au decurs în mod organizat, observatorii noștri nu au depistat încălcări serioase. Rezultatele reflectă starea de spirit reală din societate", a spus Lebedev la ședința reprezentanților permanenți ai CSI.

Lebedev a salutat în special abordarea constructivă a lui Dodon privind politica internă și externă, inclusiv modul în care candidatul a propus să fie pus la punct dialogul cu oponentul său.

Șeful Comitetului Executiv a spus că misiunea CSI a început să monitorizeze alegerile prezidențiale din Uzbekistan, precizând că activitatea a demarat îndată ce Comunitatea a primit invitația de a monitoriza alegerile.

„Îmediat a și început monitorizarea la distanță. Analizăm comunicările de pe internet și din mass-media. Tabloul care se conturează la momentul actual este satisfăcător", a conchis Lebedev.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Declarația surprinzătoare a lui Igor Dodon despre falsificări
Vladimir Putin l-a felicitat pe Igor Dodon
Rogozin l-a felicitat pe Igor Dodon cu ocazia victoriei în alegeri
Tagurile:
fără încălcări serioase, monitorizare CSI, alegeri prezidențiale în RM, Serghei Lebedev, CSI, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei