06:15 23 Ianuarie 2018
Chişinău-6°C
În direct
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

Internauții dezvăluie de ce Anișoara Loghin l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă

© Sputnik/ Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
294520

Sputnik a relatat în câteva materiale, făcând referire la surse din interiorul PL, despre motivele care au stat la baza divorțului dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă, anunțat de edilul Capitalei la începutul lunii octombrie.

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. În cadrul unor materiale anterioare, Sputnik a relatatinițiativa în cazul divorțului dintre jurnalista Anișoara Loghin și primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a aparținut edilului Capitalei, iar motivul ar fi o fostă prietenă a lui Dorin Chirtoacă, care ar fi revenit în inima lui. Mai târziu acesta a fost surprins cu respectiva blondă într-un magazin din București.

Internauții însă sunt de altă părere. Un utilizator al rețelei de socializare Facebook a scris într-o postare că Anișoara l-ar fi părăsit pe Dorin, iar de vină s-ar face Jiguliul, cel cu care primarul de Chișinău și-a dus soția la Oficiul Stării Civile.

Postarea internautului Serghei Petrov pe Facebook
Postarea internautului Serghei Petrov pe Facebook

Amintim că Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă s-au căsătorit la 20 mai 2016, iar în data de 8 octombrie curent primarul de Chișinău a anunțat pe pagina sa de Facebook că cei doi divorțează.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Imagini inedite: Anișoara Loghin și frații Chirtoacă
Anișoara Loghin: el nu a încercat să influențeze cumva hotărârile mele
Exclusiv: scânteia care l-a făcut pe Chirtoacă să divorțeze de Anișoara Loghin
Tagurile:
Jiguli, Monden, divorț, utilizatori, facebook, Oficiul Stării Civile, Primăria Chişinău, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, București, Republica Moldova, România
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei