07:47 18 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.42
  • USD17.60
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.73
Asasin

Ce pedeapsă ar putea primi asasinii Cristinei Parhomenco

© Fotolia / Alexander Raths
Moldova
Sa primesc un link scurt
Omorul adolescentei de la Strășeni: șoc și multe semne de întrebare (23)
88710

Joi, adolescenții au fost aduși la judecătoria din Strășeni, care a emis mandat de plasare în arest a acestora pentru 30 de zile.

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. Adolescenții care sunt suspectați de asasinarea adolescentei de 14 ani Cristinei Parhomenco riscă până la 20 de ani de privațiune de libertate, dacă vinovăția lor va fi dovedită.

Corpul neînsuflețit al elevei clasei a VIII-a a fost găsit miercuri la Strășeni, după cinci zile de la dispariția fetei. Poliția suspectează patru adolescenți de comiterea crimei. Doi dintre ei au fost reținuți și și-au recunoscut vina.

Pe rețelele de socializare au apărut mesaje în care părinții din Strășeni își exprimă revolta în legătură cu inacțiunea poliției locale care, potrivit lor, s-a inclus prea târziu în acțiunile de căutare a fetei dispărute.

Joi, doi dintre suspecți au fost aduși la judecătoria din Strășeni, care a emis mandat de plasare în arest a acestora pentru 30 de zile.

Șeful MAI, Alexandru Jizdan, a declarat joi că va fi efectuată o anchetă de serviciu.

"Noi vom clarifica în ce măsură au respectat instrucțiunile polițiștii din Strășeni atunci când au primit știrea despre dispariția fetei de 14 ani. De moartea acestei adolescente, dar și în alte astfel de cazuri, nu este de vină doar poliția, ci și alte instituții de stat. MAI elaborează un șir de măsuri pentru prevenirea acestor cazuri și va expedia lista cu recomandări și altor departamente de stat, a menționat Jizdan.

El a promis că la încheierea anchetei în cazul asasinării Cristinei Parhomenco, societatea va afla de la reprezentanții MAI mai multe detalii despre tragedie și despre consecințelor consecințele acesteia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Тема:
Omorul adolescentei de la Strășeni: șoc și multe semne de întrebare (23)

Tematic

Detalii îngrozitoare: adolescenta de la Strășeni, omorâtă de un grup de minori
Minora dispărută la Strășeni a fost găsită moartă într-o clădire părăsită
Tagurile:
Alexandru Jizdan, Cristina Parhomenco, pedeapsă, Asasini, omor


Știrile Zilei