15:10 19 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.83
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.64
Parlament

Vacanța de iarnă a deputaților moldoveni este mai mare decât cea a elevilor

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
96 0 0

Săptămâna aceasta, deputații moldoveni vor pleca în vacanța de iarnă, care va dura până la 16 ianuarie, cu o săptămână mai mult decât cea a elevilor.

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Sesiunea a doua ordinară a Parlamentului din anul 2016 se încheie la 23 decembrie, potrivit deciziei de miercuri a Biroului permanent al Parlamentului Republicii Moldova.

Deputații vor reveni din vacanță la 16 ianuarie 2017.

Săptămâna aceasta, deputații se vor întruni în ședințe plenare pe 22 și 23 decembrie. Pe ordinea de zi sunt incluse în jur de 24 de subiecte.

Printre acestea figurează Raportul asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și patrimoniului public, prezentat de Curtea de Conturi, un proiect de lege care prevede creșterea indemnizațiilor la naștere, precum și o hotărâre privind instituirea Comisiei speciale pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ.

Deputații vor sta în vacanța de iarnă cu o săptămână mai mult decât elevii. Din 24 decembrie 2016 și până la 8 ianuarie 2017, toți elevii din Moldova se vor bucura de vacanța de iarnă, care va include Crăciunul și Revelionul. Școlarii vor reveni în sălile de clasă luni, 9 ianuarie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Data de 25 noiembrie va fi ziua opoziției în Parlament
Șoc în Parlamentul Moldovei: trei fracțiuni au ieșit de urgență din sală
Tagurile:
vacanță, deputați, Moldova, elevi, parlament
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei