19:15 22 Martie 2018
Chişinău0°C
În direct
Andrian Candu

Andrian Candu dă cărțile pe față despre soarta actualei guvernări

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
39930

Președintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, a deschis parantezele despre ce se va întâmpla cu actuala majoritate parlamentară și Guvernul condus de Pavel Filip

CHIȘINĂU, 19 feb – Sputnik. Președintele Parlamentului Andrian Candu a dat de înțeles că în Republica Moldova nu vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar actualul Guvern și Parlament își vor duce mandatul până la capăt, adică până în anul 2018, când în Moldova urmează să se desfășoare alegerile parlamentare ordinare.

”Am încredere și în colegii din Guvern și în colegii din majoritatea parlamentară că în următorii doi ani cât mai avem până la următoarele alegeri parlamentare vom merge la fel de bine ca în anul 2016, ba chiar și mai bine”, a declarat Candu. 

Președintele Parlamentului mai susține că actuala guvernare are stabilită o agendă clară a acțiunilor ce urmează a fi întreprinse până la parlamentarele din 2018.  ”Deja am învățat mai multe, știm să lucrăm în această echipă și cel mai important, știm ce trebuie de făcut în următorii doi ani”, a declarat speakerul. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>


Tematic

De ce Moldova este una dintre cele mai corupte țări: ce spune Andrian Candu
Candu: premieră în Moldova – Președinte de stânga și guvernare de dreapta
Tagurile:
președintele Parlamentului, majoritate parlamentară, guvern, Moldova, Andrian Candu
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei