15:06 19 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.83
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.64
poliția

Polițiștii din Moldova vor scapă de o mare problemă

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
24920

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat că în urma unui parteneriat public-privat vor fi construite blocuri de locuit care vor servi ca apartamente de serviciu pentru angajații MAI

CHIȘINĂU, 19 mar – Sputnik. Angajații Ministerului Afacerilor Interne vor beneficia de apartamente sociale. Guvernul a schimbat destinația lotului de teren de pe strada Testemițeanu 31, din Chișinău, unde sunt 8 hectare de pământ, care aparțineau Departamentului Trupelor de Carabinieri.

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat că în urma unui parteneriat public-privat pe acest teren vor fi construite blocuri de locuit care vor servi ca apartamente de serviciu pentru angajații MAI. 

Ministrul susține că, deocamdată, nu poate spune câte apartamente vor fi construite și câți angajați ai MAI vor beneficia de aceste locuințe. Potrivit lui Jizdan, urmează să fie făcut un studiu de fezabilitate, evaluat numărul angajaților MAI care au nevoie de locuințe și organizat un tender de selectare a firmei care va construi aceste locuințe. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Conducerea MAI, ispitită cu o șpagă de jumătate de milion de lei
Povestea unui polițist de 21 de ani, care și-a uimit camarazii
Tagurile:
Alexandru Jizdan, case, polițiști, Chișinău, apartamente
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei