19:52 26 Aprilie 2018
Chişinău+ 28°C
În direct
Dorin Chirtoacă

Fotografia care spune tot despre Dorin Chirtoacă

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
234943

Puțini și rar îl văd în asemenea ipostaze pe primarul municipiului Chișinău, vicepreședintele PL Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 19 mar – Sputnik. Primarul Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, apare în diverse fotografii, la serviciu, în trafic, în garajul Primăriei, dar mai puțin în poze împreună cu membrii familiei sale.

Una dintre aceste fotografii, când Chirtoacă apare alături de mama și tatăl său, dar și de unicul frate, a fost făcută publică de unchiul edilului, liberalul Mihai Ghimpu.

Dorin Chirtoacă
facebook/Mihai Ghimpu
Dorin Chirtoacă

În această fotografie, făcută la aniversarea liderului PL, Dorin Chirtoacă apare alături de mama sa Valentina, tatăl – Ion, fratele Lucian, cumnata – Tatiana, nepoțelul – Dominic, dar și unchiul Mihai Ghimpu cu soția sa Dina. 

Dorin Chirtoacă este acum din nou burlac. Căsnicia acestuia cu jurnalista Anişoara Loghin nu a durat nici 5 luni. Liberalul a anunţat la 8 octombrie că împreună cu Loghin au decis să divorţeze fără ca să anunţe motivele. 

Cei doi s-au căsătorit la finele lunii mai a anului trecut. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei capitalei, membri ai Partidului Liberal. Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

De unde lua bani Dorin Chirtoacă pentru ca să-și cumpere pâine
Dorin Chirtoacă a fugit de la Primărie
Tagurile:
familie, Dorin Chirtoacă, Chișinău, primar
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei