15:10 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
transport

Schimbări din 1 septembrie pentru transportatorii din Moldova care merg în Rusia

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
20520

Ce se schimbă din 1 septembrie pentru transportatorii din Moldova care merg în Rusia, decizia a fost confirmată prin demersul remis din partea Ministerului Transporturilor al Federației Ruse din 29 iunie 2017

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova informează că pe site-ul Agentiei Nationale Transport Auto (ANTA) a fost plasat avizul privind anularea, începând cu 1 iulie 2017, a liberalizării la transportul rutier internațional în regim bilateral și în tranzit pe teritoriul Federației Ruse și introducerea sistemului de autorizații.

”Ca urmare a negocierilor purtate cu autoritățile competente ale Federației Ruse a fost acceptată amânarea, până la data de 1 septembrie 2017, a obligațiunii de deținere a autorizațiilor pentru operatorii de transport ai ambelor state”, anunță instituția.  

Decizia dată a fost confirmată prin demersul remis din partea Ministerului Transporturilor al Federației Ruse din 29 iunie 2017.

Informația privind primirea și eliberarea autorizațiilor Federației Ruse de către ANTA operatorilor de transport moldoveni va fi plasată suplimentar pe pagina web a autorității.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Tematic

Veste bună pentru agricultorii din Moldova care exportă producția în Rusia
Automobilele de epocă: Moldova, punte între Rusia și România
Moldovenii din Rusia ar putea plăti amenzi și mai mari
Tagurile:
transportatori, autorizații, Moldova, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei