22:04 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
CNA

Prins în flagrant delict. Cine a ajuns azi dimineață în izolatorul CNA

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
40710

Bărbatul a fost reținut în flagrant delict la o benzinărie din satul Congaz, raionul Comrat

CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Administratorul filialei Cahul a școlii auto din Comrat a fost reținut de ofițerii și procurorii anticorupție cu puțin timp în urmă. Bărbatul este bănuit de trafic de influență.

Cazul a ajuns în vizorul CNA după ce denunțătorul a invocat faptul că suspectul ar fi pretins și primit 650 de euro, sub pretextul că poate influența membrii Comisiei de examinare din cadrul Secției Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Comrat, în scopul determinării acestora să evalueze pozitiv cunoștințele pentru eliberarea permisului de conducere de categoria „B". Potrivit datelor anchetei, în săvârșirea infracțiunii, managerul ar fi acționat coordonat cu alte persoane, necunoscute organului de urmărire penală la acest moment.

După efectuarea măsurilor speciale de investigație, în dimineața acestei zile, bărbatul a fost reținut în flagrant delict la o stație de alimentare cu benzină din satul Congaz, raionul Comrat. Banii transmiși sub controlul CNA au fost găsiți în automobilul de serviciu al suspectului. Totodată, asupra acestuia au fost depistate și alte mijloace bănești în suma de aproximativ 1300 de euro. 

Managerul a fost recunoscut în calitate de bănuit și reținut pentru 72 de ore. În privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la șase ani sau amendă în mărime de până la 200 de mii de lei.

Tematic

CNA a dat lovitura. A descins la Departamentul cu Destinație Specială “Fulger”
Reținere spectaculoasă. CNA a dat lovitura la o judecătorie din țară
Ofițerii SIS, CNA și procurorii au distrus un cuib al militarilor falși
Tagurile:
școala auto, dare și luare de mită, trafic de influență, reținere, permis de conducere, CNA


Știrile Zilei