16:44 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Cuțit

Caz șocant în Chișinău: O mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
Moldova
Sa primesc un link scurt
257 0 0

O mamă din Chișinău și-a înjunghiat copiii, o fetiță de un an și un băiat de 12 ani, după care a încercat să se sinucidă tăindu-și venele

CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. O tânără mamă, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat copiii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele. Incidentul a avut loc, în această noapte, în sectorul Botanica din Chișinău, într-un apartament de pe strada Trandafirilor. Informația a fost confirmată pentru Sputnik-Moldova de către purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Poliția a fost alertată de echipajul de la Urgență, care a fost chemat la locul crimei de către bunica copiilor. 

”Apelul a parvenit la ora 22.30. Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ, care a găsit la locul incidentului trei persoane înjunghiate. Este vorba despre o fetiță născută în anul 2001, un băiețel, anul nașterii 2005 și mama acestora, anul nașterii 1981”, a declarat Natalia Stati.

acces interzis
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Toți trei sunt internați la spital în stare gravă dar stabilă. Fetița este internată la Spitalul pentru copii ”V. Ignatenco”, băiețelul – la Centrul Mamei și Copilului, iar mama – la Spitalul de Urgență din Chișinău. 

”Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Poliția investighează toate cauzele și circumstanțele care au determinat-o pe femeie să facă acest pas”, a declarat Natalia Stati. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei a declarat că s-a făcut o interpelare la Spitalul Republican de Psihiatrie pentru a stabili dacă femeia nu se afla la evidența psihiatrului. Totuși, imediat ce își va reveni mama celor doi copii va fi supusă unui examen psihiatric. 

Natalia Stati a precizat pentru Sputnik-Moldova că familia în care s-a produs tentativa de omor nu se afla la evidența poliției și nici nu era din categoria socialmente vulnerabilă. 


Tematic

Închisoare până la 20 de ani pentru cei care vor determina la sinucidere
Tagurile:
o mamă și-a înjunghiat copiii, tentativă de omor, Natalia Stati, Poliția, urgență, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei