16:34 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Fotografie simbol: Înec, piscină, tragedie

Îngrozitor: Un moldovean a căzut în râul Moscova și nu a mai putut fi salvat

teotrandafir.com
Moldova
Sa primesc un link scurt
33610

Presa moscovită scrie că un moldovean ar fi căzut în râul Moscova și, după ce a încercat timp de vreo șapte minute să se salveze, s-a scufundat. Autoritățile de la Chișinău nu au confirmat deocamdată cazul iar identitatea victimei rămâne necunoscută

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. În seara zilei de 11 august, în râul Moscova a căzut și s-a înecat un conațional de-al nostru. Știrea a fost confirmată pentru presa locală de serviciile pentru situații excepționale.

Nefericitul caz a avut loc pe cheiul Berejkovski, în apropiere de Gara Kiev. Potrivit publicației ruse «360», martorii oculari au alertat autoritățile, anunțând că un bărbat a căzut în râu. Ei spun că bărbatul a reușit să se mențină la suprafața apei în jur de șapte minute, după care s-a scufundat.

Când salvatorii au intrat în apă, pe apă plutea doar rucsacul victimei. Doar după ce scafandri au coborât la adâncime, ei au scos corpul neînsuflețit al celui căzut de pe malul înalt al râului.

În rucsac oamenii legii au găsit pașaportul victimei, care s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova.

Deocamdată responsabilii din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat acest caz.

Tagurile:
înot, moldovean, Moscova, scafandri, tragedie, râu, înec
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei