22:57 18 August 2019
În direct
  • EUR19.51
  • USD17.50
  • RUB0.26
  • RON4.13
  • UAH0.69
tren

Bilete low cost pentru cursa de tren Chișinău-București

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
176 0 0

Acest tip de bilet va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București–Chișinău și, respectiv, Chișinău–București

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik. Călătorii de pe cursa de tren Chișinău–București vor putea beneficia de noi tarife pentru procurarea tichetelor. Potrivit întreprinderii Calea Ferată a Moldovei (CFM), prin intermediul ofertei SMART ”Prietenia”, pasagerii trenului 402/401, relația Chișinău-București, vor putea achiziționa bilete low cost, la preț de 19 euro.

”Legitimația internațională SMART ”Prietenia” este una de tip IRT (bilet cu rezervare inclusă), respectiv cu preț global, și este vândută de CFR Călători prin intermediul sistemului internațional electronic de emitere RoTicket, iar CFM, în mod excepțional, poate emite manual bilete pentru acest tip de ofertă prin biroul de vânzare a tichetelor până la instalarea acestui tip de sistem electronic în Gara Feroviară Chișinău”, precizează instituția.

Acest tip de bilet va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București–Chișinău și, respectiv, Chișinău–București. Numărul de bilete este limitat.

Tematic

Vezi cea mai recentă decizie privind circulația trenului Chișinău-Odesa
Un tren marfar s-a răsturnat în raionul Ialoveni
Tagurile:
oferta SMART ”Prietenia, Calea ferată din Moldova, bilete low cost, cursa de tren Chișinău-București


Știrile Zilei