17:33 28 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.36
  • RUB0.23
  • RON4.31
  • UAH0.62
Moldova
Sa primesc un link scurt
52 0 0

Moldova și Turcia ar urma să intensifice contactele în vederea impulsionării dezvoltării unor domenii cheie în relațiile bilaterale, cum ar fi diplomația economică și transportul auto

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Chestiunea impulsionării contactelor între instituțiile relevante din cele două state în vederea avansării cooperării în domeniul transportului auto, diplomației economice, culturii, turismului și afacerilor consulare a fost discutată la întâlnirea de marți a viceministrului afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, cu ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Hulusi Kiliç.

„În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii cu privire la evoluția relaţiilor moldo-turce, inclusiv a dialogului politic bilateral şi a dimensiunii comercial-economice. În context, a fost subliniată necesitatea impulsionării contactelor între instituțiile relevante din cele două state în vederea avansării cooperării în domeniul transportului auto, diplomației economice, culturii, turismului și afacerilor consulare", a anunțat serviciul de presă al MAEIE.

Tematic

Moldovenii care muncesc în Turcia vor primi pensie - detalii
(VIDEO) Cutremur puternic în Bodrum, Turcia, în stațiunile cu turiști
Dodon s-a întâlnit cu Medvedev în Turcia. Ce au pus la cale oficialii - VIDEO
Tagurile:
afaceri consulare, cultură, Relații bilaterale, comerț, turism, transport, Turcia

Știrile Zilei