23:06 21 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.52
  • USD16.88
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
acces interzis

Noi detalii în cazul femeii dispărute la Țâpova. Ce au găsit chinologii – VIDEO

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Moldova
Sa primesc un link scurt
722710

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI s-a implicat la căutarea femei dispărute în localitatea Țipova, raionul Rezina.

CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Femeia de 31 de ani, care a dispărut fără urmă sâmbătă în regiunea Mănăstirii Țâpova, este căutată de chinologi, alpiniști și polițiști. În misiune au participat peste 30 de salvatori.

Căutările au fost reluate începând cu ora 8:00. Pe parcursul zilei de 11 septembrie aceasta a fost căutată, dar fără rezultat.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI s-a implicat în căutarea femei dispărute în localitatea Țâpova, raionul Rezina. Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a luat decizia ca salvatorii în comun cu polițiștii să efectueze căutările. 

Astfel, peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale sunt mobilizați să efectueze misiunea. În echipele de căutare sunt incluși chinologi și  alpiniști care vor merge în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru acăuta persoana pierdută. 

Din informațiile prealabile zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stâncă, unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor. 

 

Tematic

Continuă căutările tinerei mame dispărută la Țâpova
Tagurile:
chinologi, femeie dispărută la Țâpova, pompieri, salvatori, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei