01:14 20 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.46
  • USD16.84
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.64
Irina Cacialova

Omor, suicid sau accident: Versiunea Poliției în cazul morții tinerei la Țâpova

© Facebook / Мирра Качалова
Moldova
Sa primesc un link scurt
261420

Omor, suicid sau accident, care este versiunea Poliției în cazul morții tinerei dispărută acum trei zile în regiunea satului Țâpova

CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani, care a dispărut misterios acum trei zile, în regiunea satului Țâpova, este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime. 

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că această versiune nu este definitivă, deoarece ”nu este argumentată până la capăt”. 

”Versiunea preliminară pe care o examinăm în cazul morții femeii este căderea de la înălțime, care a provocat decesul. Însă pentru a avea fermitate în ipotezele noastre, a fost dispusă expertiza medico-legală a cadavrului. Concluziile pe care ni le vor prezenta medicii legiști ne vor ajuta să determinăm cauza morții”, a declarat Cavcaliuc. 

Șeful adjunct al IGP a precizat că la etapa actuală nu a fost deschis dosar. La moment sunt efectuate toate măsurile procesual penale. 

Gheorghe Cavcaliuc a mai declarat pentru Sputnik că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit la jumătate de kilometru de locul unde a fost amplasat campingul grupului cu care tânăra din Ialoveni a mers în excursie în locurile pitorești din regiunea satului Țâpova, raionul Rezina.

”Cadavrul a fost găsit la jumătate de kilometru de camping, într-o zonă de cascade, greu de străbătut”, a declarat Cavcaliuc. 

Întrebat despre grupul căruia i s-a alăturat Irina Cacialova, tânăra găsită moartă, șeful adjunct al IGP a declarat că ”majoritatea persoanelor au fost audiate”. Totodată, victima și-a lăsat toate lucrurile personale în cort, nu și-a luat cu ea nici măcar telefonul mobil. 

Tânăra a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Căutările acesteia au început duminică seara. Luni, 11 septembrie, s-a alăturat căutărilor și o echipă de aproape 60 de salvatori, polițiști și chinologi. 

Liliana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a precizat pentru Sputnik-Moldova că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit marți, 12 septembrie, la ora 13:29, în apropiere de Cascada Morții din Țâpova.

Tematic

Noi detalii în cazul femeii dispărute la Țâpova. Ce au găsit chinologii – VIDEO
Continuă căutările tinerei mame dispărută la Țâpova
Tagurile:
moarte misterioasă, versiunea poliției, tânăra dispărută la Țâpova, Gheorghe Cavcaliuc
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei