23:09 21 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.52
  • USD16.88
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
Căutările desfășurate de salvatori, polițiști, chinologi și alpiniști la Țâpova

Au fost făcute publice primele fotografii din timpul căutărilor la Țâpova

© Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI
Moldova
Sa primesc un link scurt
464910

Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, polițiștii, alpiniștii, chinologii, voluntarii, rudele și prietenii celei dispărute la Țâpova au căutat-o timp de câteva zile, ca marți să-i fie găsit corpul neînsuflețit

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. Zeci de oameni, între care rude și prieteni, angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, polițiști, alpiniști, chinologi, voluntari au căutat-o pe Irina Cacialova, care a dispărut la Țâpova acum câteva zile. Sfârșitul ei tragic a îndurerat toată țara, ea fiind mama a doi copii.

Mii de oameni au urmărit cu sufletul la gură știrile din mass-media și informațiile postate pe rețelele de socializare despre dispariția Irinei. S-a întâmplat sâmbătă, 9 septembrie, pe la ora 15:00. Corpul tinerii a fost găsit marți, 12 septembrie, la ora 13:29, în apropiere de Cascada Morții de la Țâpova, la 1,5 km de tabăra înfiptă de grupul cu care Irina a venit la odihnă.
Irina avea 31 de ani, iar acasă i-au rămas doi copii.

Versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani, care a dispărut misterios acum trei zile, în regiunea satului Țâpova, este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime.

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că această versiune nu este definitivă, deoarece "nu este argumentată până la capăt".

Tagurile:
cascada mortii, stanca mortii, cazuta in gol, moarta, alpinisti, tanara, salvatori, Țâpova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei