01:14 20 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.46
  • USD16.84
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.64
Ziua Națională a Vinului

Ziua Națională a Vinului 2017: Când și unde va avea loc marele eveniment

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
548 0 0

Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, va fi organizată în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

Potrivit datelor oferite de Oficiul Național al Viei și Vinului, Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”.

Timp de două zile, în inima capitalei vor fi amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un nou stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare.

Ziua Naţională a Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole.


Tematic

Numărul turiştilor la Sărbătoarea Naţională a Vinului s-a micşorat considerabil
Noul format al Sărbătorii Vinului a generat pierderi de turişti şi venituri
Ziua vinului la Aeroportul Chişinău: vin și fructe pentru călători
Tagurile:
festivalul Vinului, Ziua Națională a Vinului, PMAN, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei