07:10 20 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.72
Ședința Parlamentului RM

Mirii și miresele din Parlamentul Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
16410

Cine a mai rămas necăsătorit în Parlamentul Republicii Moldova și la câte nunți vor mai putea juca deputații moldoveni.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. În Parlamentul Republicii Moldova mai sunt șase deputați care, potrivit CV-urilor, nu au făcut niciodată nuntă. Din cele șase fracțiuni parlamentare, doar două au pe listă deputați care sunt căsătoriți sau au fost căsătoriți și au divorțat. Este vorba despre PLDM și PL. 

Burlacii și burlăcițele se regăsesc în listele celorlalte patru fracțiuni parlamentare: PD, PSRM, PCRM și Platforma popular-europeană. Democrații și comuniștii au câte un celibatar, iar socialiștii și cei din Platforma popular-europeană – câte doi. 

Astfel, nu a îmbrăcat încă costumul de mire deputatul democrat Constantin Țuțu. La fel, nu a probat rochia de mireasă nici comunista Inna Șupac. Burlac este și deputatul din Platforma popular-europeană George Mocanu și colega sa Mihaela Spătari. 

Lista holteilor din Parlament este completată de socialistul Vlad Bătrâncea. De asemenea, la rubrica – Starea familiară – din CV-ul deputatei PSRM Marina Rădvan scrie – necăsătorită. Asta chiar dacă anterior, președintele Parlamentului Andrian Candu a felicitat-o pe ea și pe colegul său Vladimir Odnostalco cu prilejul căsătoriei, însă cei doi au dezmințit informația. 

Cea care a închis lista burlacilor la liberali este Alina Zotea. Aceasta s-a căsătorit sâmbătă, 30 septembrie, cu tânărul Vlad Durnea.


Tematic

Un deputat din Moldova face astăzi nuntă
Alina Zotea nu mai rezistă: vezi ce a făcut cu câteva zile înainte de nuntă
Tagurile:
Alina Zotea, căsătorie, nuntă, holtei, burlaci, deputați, Parlament


Știrile Zilei