02:19 22 August 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.79
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.71
Silvia Radu

Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie

© Photo : Primăria Municipiului Chişinău
Moldova
Sa primesc un link scurt
203760

Anunț bombă făcut de primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu: un șir de funcționari de la Primăria Chișinău vor fi disponibilizați

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a direcțiilor Primăriei că un șir de structuri și departamente municipale vor fi optimizate.

Radu a declarat că a discutat cu donatorii externi pe care i-a rugat să ajute municipalitatea în procesul de reformă structurală a Primăriei Chișinău. În opinia edilului-șef interimar, în Primăria Chișinău sunt mute direcții și departamente funcțiile cărora se suprapun. 

”Am discutat cu donatorii externi. Ei sunt gata să ne susțină în acest proces complex. Nu este clar, sunt 50 sau mai multe direcții și departamente. Sunt direcții care au până la 800 de angajați. Lucru ce mi se pare supraponderat”, a declarat Radu. 

Primarul interimar i-a invitat pe angajații Primăriei la conlucrare și nu la sabotarea reformei. 

”Tot ceea ce v-am spus nu este critică, ci un mesaj de mobilizare. Ceea ce a fost până acum a fost așa cum a fost. Am fost pusă aici ca să administrez o situație de criză specială. O voi face cu toată priceperea pe care o am. Ușa mea este deschisă, sunt gata să vă ajut, dar vă rog să nu vă închideți în departamente, ci să dați dovadă de conlucrare”, a declarat Radu.

Tematic

Condiția pe care a pus-o Silvia Radu pentru a veni la Primăria Chișinău
Ce se va întâmpla cu Silvia Radu, după ce Chirtoacă a fost eliberat din arest
Tagurile:
disponibilizări masive, reforma structurală a Primăriei Chișinău, Silvia Radu


Știrile Zilei