22:52 15 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Moldova
Sa primesc un link scurt
1011 0 0

Conform informației operative, un bărbat și o femeie, în vârstă de 29 de ani, dar și băiatul acestora, în vârstă de 4 ani, au fost găsiți fără suflare de rude

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. O familie din trei persoane a decedat în propria locuință. Cazul a avut loc într-o casă de locuit din orașul Criuleni. 

Conform informației operative, un bărbat și o femeie, în vârstă de 29 de ani, dar și băiatul acestora, în vârstă de 4 ani, au fost găsiți fără suflare de rude. 

La fața locului au venit polițiștii, dar și reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma primelor cercetări efectuate de polițiști, procurori și specialiștii Laboratorului experimental antiincendiar s-a stabilit că familia a instalat în propria locuință o centrală alimentată cu gaze naturale, care cel mai probabil nu a fost montată de specialiști. 

Conform primelor cercetări la fața locului, specialiștii Laboratorului experimental antiincendiar al IGSU au înaintat două versiuni în acest caz. Prima ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la instalarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, iar a doua versiune ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la  exploatarea instalațiilor de alimentare cu gaze naturale.

O cauză finală va fi înaintată după ce vor fi investigate toate circumstanțele acestui caz. 

Cauza decesului celor trei persoane va fi stabilită în urma expertizei medico-legale. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să nu utilizeze instalații de încălzit improvizate sau neautorizate. Persoanele sunt îndemnate să verifice sistemul de încălzire a locuințelor și să invite specialiștii pentru a evita producerea unor situații de risc.


Tematic

Tragedie din cauza unei sobe defecte - o pensionară a ars de vie în casă
Tagurile:
centrală de încălzit, o familie a murit la criuleni, situație excepțională, gaze naturale


Știrile Zilei