09:54 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Silvia Radu

Foc și pară la ședința Primăriei Chișinău. Silvia Radu nu mai iartă pe nimeni

© Photo : Primăria Municipiului Chişinău
Moldova
Sa primesc un link scurt
37020

Primarul interimar al Primăriei Chișinău, Silvia Radu, a declarat că nu mai vrea să mai audă nicio explicație de la funcționarii care nu-și îndeplinesc obligațiunile de serviciu

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Primarul interimar al Primăriei Chișinău, Silvia Radu, a început ședința săptămânală de luni cu critici dure la adresa unor funcționari din cadrul municipalității. 

Primarul interimar a declarat că nu mai vrea să mai asculte de la aceștia explicații și că va convoca ședința Comisiei disciplinare care va lua deciziile ce se impun.

Silvia Radu a criticat astfel conducerea Direcției generale educație, tineret și sport, condusă de Alexandru Fleaș.  Primarul interimar a dat anterior dispoziții tuturor direcțiilor primăriei să prezinte informații cu privire la modul cum cheltuie banii municipalității. Unica direcție care nu a prezentat această informație a fost direcția condusă de Fleaș. 

”Vom fi nevoiți să convocăm Comisia disciplinară pentru a aplica sancțiuni pentru cei care nu au prezentat informațiile despre buget. Gestionarea fondurilor municipalității trebuie să fie transparentă. Nu admit nicio explicație din partea Direcției tineret. Este direcția cu cel mai mare buget, practic jumătate din bugetul municipalității. Sunt foarte multe nereguli în această direcție. Copiii mănâncă mâncare cu muște și viermi. Oamenii pleacă în concedii nejustificate.Vom lua măsuri concrete”, a declarat Silvia Radu.

Primarul interimar a mai spus că în Chișinău sunt o sumedenie de bombe cu ceas, care pot exploda în fiecare zi.

”Este strigător la cer”, a menționat Radu. 

Primarul interimar al Capitalei a declarat acum două săptămâni despre optimizarea unui șir de direcții și întreprinderi municipale. În opinia edilului-șef interimar, în Primăria Chișinău sunt mute direcții și departamente funcțiile cărora se suprapun. 

 

Tematic

Ce a răspuns Silvia Radu când cineva i-a vorbit despre o mită de 2 mii de euro
Primele sancțiuni disciplinare aplicate de Silvia Radu la Primăria Chișinău
Premieră pentru Silvia Radu: Va testa un lucru nou la Primăria Chișinău
Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie
Tagurile:
sancțiuni disciplinare, Alexandru Fleaș, disponibilizări la Primăria Chișinău, Silvia Radu
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei