00:11 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Turiști la munte

Episodul Zatoka s-a mutat la Bucovel. Moldovenii rămân fără mașini în Ucraina

© Facebook / Salvamont NEAMT
Moldova
Sa primesc un link scurt
131522

Vacanța unui moldovean care a mers la munte în Ucrainea nu a reușit să înceapă că s-a și terminat, la fel ca în scenariile jafurilor de la Zatoka, mașina acestuia a fost furată la nici 24 de ore de la sosirea sa în Bucovel

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Moldovenii continuă să fie victimele jafurilor din Ucraina. După episoadele triste din vara aceasta de la Zatoka, când mai mulți cetățeni din Republica Moldova au rămas fără mașini și acte după ce au mers la odihnă la mare, istoria se repetă și iarnă, dar de data aceasta la munte, în stațiunea Bucovel. 

Un moldovean a rămas fără vehiculul său de lux în stațiunea de munte Bucovel. Acesta a ajuns în ajun cu familia la munte în Ucraina și s-a cazat la un hotel din stațiune. Mare i-a fost surpriza în această dimineață când s-a trezit și a observat că automobilul său de lux nu mai este în fața hotelului. 

Mașina i-a fost furată la câteva ore după ce a parcat-o în fața hotelului. Surpriză – nici camerele de luat vederi ale hotelului nu funcționau, așacă, se pare, moldoveanul nu-și va găsi în curând bolidul furat. 

Polițiștii ucraineni, care au fost chemați la fața locului, l-au ”liniștit” pe moldovean spunându-i că în ultimele zile s-a încercat spargerea mai multor mașini de aceiași marcă, dar fără succes pentru hoți. 

Aceștia au reușit însă să fure mașina conaționalului nostru, care acum trebuie să caute alt transport pentru a veni la Chișinău. 


Tematic

Zatoka șochează: Moldoveni lăsați fără automobile, bani și acte
Moldovenii la Zatoka: Cum să te odihnești fără peripeții
Cine sunt oamenii înarmați care au ocupat primăria Zatoka – FOTO
Tagurile:
Ucraina, mașinile moldovenilor sunt furate, Bucovel, jaf la Zatoka
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei