15:10 19 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.54
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Oameni de afaceri

Businessmeni din mai multe țări se reunesc în februarie la Cahul, Moldova

© Sputnik / Владимир Федоренко
Moldova
Sa primesc un link scurt
117 0 0

La Cahul va avea loc un eveniment de anvergură pentru oamenii de afaceri din mai multe țări.

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Enterprise Europe Network, invită agenţii economici să participe la Forumul Internaţional de Afaceri, care va avea loc pe data de 1 februarie, în municipiul Cahul.

Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Expoziţiei Naţionale “Fabricat în Moldova”, care se va desfăşura în perioada  31 ianuarie – 4 februarie,  la Chişinău. Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată anual de CCI şi are drept obiective principale promovarea produselor şi serviciilor autohtone.

Forumul de afaceri din Cahul îşi propune să devină o platformă importantă pentru dinamizarea relaţiilor comercial-economice şi stabilirea parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi ţările din Uniunea Europeană, regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Comunitatea Statelor Independente,  regiunea CEFTA.

”Obiectivul evenimentului este de a promova imaginea regiunii de sud a ţării, precum şi a economiei locale drept o destinaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi plasarea investiţiilor”, anunță CCI.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 de întreprinderi din Republica Moldova şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul auto, industriile creative. 


Tematic

Dodon le-a povestit businessmanilor din Belarus cum pot ajunge pe piața UE
Chișinăul către businessmenii ruși: Investiți în Moldova, ca să exportați în UE
Guvernul și UE au decis să susțină businessul mic și mijlociu
Tagurile:
Fabricat în Moldova, Cahul, CEFTA, CCI, forumul oamenilor de afaceri


Știrile Zilei