07:51 18 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.38
  • USD17.87
  • RUB0.23
  • RON4.34
  • UAH0.64
Moldova
Sa primesc un link scurt
543 0 0

Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova și-a schimbat numele de familie, schimbările au fost introduse pe site-ul oficial al forului legislativ.

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik. Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova și-a schimbat numele de familie. Este vorba despre un membru al fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal din Moldova. 

Deputatul liberal Alina Zotea a decis să-și adaoge la numele său și numele soțului –Durnea. Pe site-ul oficial al Parlamentului aceasta apare cu numele de Zotea-Durnea Alina. 

Депутат от Либеральной партии Молдовы Алина Зотя-Дурня
Депутат от Либеральной партии Молдовы Алина Зотя-Дурня

Zotea s-a căsătorit cu tânărul Vlad Durnea în septembrie anul 2017. Nunta deputatei a avut loc într-un restaurant din Chișinău. La ceremonie au fost invitați pe lângă rude, deputații liberali și alți membri ai partidului din care Zotea face parte. 

Alina Zotea a decis să încalce tradiția prin care se obișnuiește ca soția și, respectiv copiii, să moștenească numele de familie al tatălui. Zotea a decis să aleagă numele de familie sub forma a două nume separate printr-o cratimă. Pe primul loc, liberala a decis să-și pună numele de fată mare după care urmează numele soțului. 

Tematic

Au apărut primele poze cu Alina Zotea îmbrăcată în rochie de mireasă
Alina Zotea, victima lui Dorin Chirtoacă
Tagurile:
Alina Zotea-Durenea, nume, PL, Parlament

Știrile Zilei