09:38 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60
Moldova
Sa primesc un link scurt
1390 0 0

O elevă de 10 ani de la un liceu din centrul orașului Chișinău a căzut astăzi de la etajul doi al instituției în care învăța.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. O elevă de 10 ani din Chișinău a fost transportată de urgență la spital după ce a căzut de la fereastra liceului în care învăța. Cazul a avut loc astăzi, în jurul orei 11:00, la un liceu din centrul Capitalei. Informația a fost oferită pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Poliției Chișinău, Natalia Stati.

”Apelul la Poliție a fost făcut la ora 11:20. Serviciul 903 a anunțat oamenii legii că o minoră a căzut de la etajul 2 al instituției de învățământ la care își făcea studiile”, a declarat Stati.

Imediat, la fața locului, s-au deplasat omenii legii care au stabilit că minora s-a învoit de la ora de educație fizică pentru a merge la baie. În realitate însă aceasta avea intenția să părăsească școala, dar nu a fost lăsat de paznicul instituții să iasă din clădire în timpul orelor de clasă. Atunci, adolescenta a decis să "fugă de la școală", sărind de la etajul doi al clădirii.

"Minora este acum internată la Spitalul pentru copii "Valentin Ignatenco" și se află în afara oricărui pericol", a declarat Stati.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Chișinău a mai comunicat reporterului Sputnik că minora face parte dintr-o familie socialmente vulnerabilă.

"Copila locuiește doar cu mama și nu este la prima tentativă de a părăsi școala în timpul lecțiilor", a declarat ofițerul de presă al Poliției.

Natalia Stati a precizat că Poliția va sesiza organele competente pe marginea acestui caz.

Tematic

Incredibil: Profesoară bătută şi înjosită de un elev
Elevii din Moldova vor avea mai puține ore la școală
Asta chiar e culmea: Elevi intoxicați cu pastile la Florești
Tagurile:
a căzut de la geam, elev, Chișinău, Moldova, liceu

Știrile Zilei