05:55 19 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.11
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.62
Pavel Midrigan

Expert: Alegerile locale noi sunt o ultimă șansă pentru omul politic Andrei Năstase

© Sputnik / Miroslav Rotari
Moldova
Sa primesc un link scurt
Alegeri locale în Moldova (31)
19910

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik, Tatiana Cebotari. Deși miza lui Andrei Năstase era să ajungă în Parlament, acesta a spus că va candida la fotoliul de primar al Capitalei, fără a menționa dacă va candida și la prezidențiale.

Juristul Pavel Midrigan a declarat într-un interviu pentru Sputnik-Moldova că alegerile locale noi sunt o ultimă șansă pentru omul politic Andrei Năstase. 

”Dacă Andrei Năstase nu va participa la alegerile locale din 20 mai, atunci el dispare ca om politic, nu se știe ce va fi la alegerile parlamentare, localele sunt ultima șansă a lui Năstase de a rămâne în politică", susține Midrigan.
Deși la alegerile prezidențiale Andrei Năstase ș-a retras din cursă în favoarea Maiei Sandu, aceasta nu se grăbește să anunțe public că Partidul Acțiune și Solidaritate, pe care îl conduce, îl va susține la scrutinul din 20 mai.

CEC a dezvăluit când vor avea loc alegerile noi ale primarilor în Chișinău și Bălți>>>

”Maia Sandu este datoare politic să îl susțină la alegerile locale pe Andrei Năstase și cred că o va face pentru că acesta și-a pierdut din electorat susținând-o, a trecut în umbră, deși sondajele arătau că PPDA este cu mult în fața PAS. Acum e rândul ei să facă un pas înapoi și să nu își înainteze un candidat propriu la alegerile din 20 mai'', a concluzionat Pavel Midrigan.

 

Тема:
Alegeri locale în Moldova (31)

Tematic

Oficial: Andrei Năstase a fost scos din cursa electorală
EXCLUSIV: Președintele CEC a explicat când vor avea loc alegerile locale noi în Chișinău
Tagurile:
alegeri locale noi la Chisinau, 20 mai, primarie, alegeri, Andrei Năstase, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei